El sismògraf a Visualizar15!

C. Catalan

Avui tenim una molt bona notícia a opengov.cat. Dos anys enrera, Martin Virtel va crear el Sismògraf, una eina per a registrar els canvis diaris dins de l’estructura de la Generalitat de Catalunya, de la qual havíem visualitzat alguns departaments.

Ara el Sismògraf ha estat un dels vuit projectes seleccionats pel Taller Visualizar15 de MediaLab Prado, un dinàmic centre cultural, pioner entre altres coses en periodisme de dades a Espanya.

Això vol dir que apadrinen el projecte, en fan difusió, i que tothom que vulgui apuntar-se, podrà col.laborar per desenvolupar visualizacions i aplicacions relacionades amb els canvis en l’estructura administrativa de la Generalitat de Catalunya.

El taller es fa a Madrid del 2 al 15 de maig i està oberta la convocatòria de col.laboradors. Si us hi voleu inscriure, s’ha d’omplir aquest formulari (aquests tipus de formulari sí ens agraden, no com els que fa omplir l’Administració per demanar informació, que ens neguem a omplir!). MediaLab Prado ofereix allotjament gratuït si el necessiteu :)

No us ho vam explicar però fa un parell de mesos vam presentar opengov.cat al Premi Internacional OpenData de l’Open Knowledge Foundation i vam tenir l’honor de quedar quarts a nivell estatal junt amb l’Observatori Ciutadà Municipal, què és un projecte de transparència que val molt la pena conéixer.

Foto: Miquel Gonzalez Page a Flickr